Dr. Zolnai Krisztina vagyok, a Budapesti Ügyvédi Kamara értékes tagja. A tanulmányaimat gazdasági területen kezdtem, majd az ELTE jogtudományi Karán szereztem meg diplomám.

2004 óta foglalkozom a joggal, 2009 óta pedig egyéni ügyvédként sikeresen tevékenykedem.

Célul tűztem ki, hogy a leendő és meglévő Ügyfeleimnek gyors, magas színvonalú szakmai segítséget nyújtsak a jogi problémák megoldásában.

Fontosnak tartom a pontos és etikus tájékoztatást, és ezáltal a jogi ügyek ügyfélközpontú, egyedi kezelését.

A gazdasági és jogi tudásommal, tapasztalatával állok ügyfeleim rendelkezésére az adott jogviták több szempontú megközelítésével.

 

Szakterületeim:


  • Családjog és gyermekjog
  • Ingatlanjog
  • Gazdasági társaságok joga és cégjog
  • Közbeszerzési jog

A törvény értelmezése sok esetben bonyolult és nehézkes, amelyben segíthet az ügyvédi tanácsadás. Függetlenül attól, hogy milyen ügyben szorul jogi tanácsra, egy képzett ügyvédnek a jogszabályok útvesztőiben történő eligazításával megtalálhatja a legjobb megoldásokat egy adott követelés érvényesítésére, az üzleti vállalkozása továbbfejlesztésére, vagy esetleg jogi érdekeinek bíróságok előtti érvényesítésére.

A célom, hogy ügyfeleim jogi problémáira a legelőnyösebb megoldásokat találjam meg elsősorban egyezség útján, de ha szükséges peres eljárásban.

Ügyfeleim érdekeit gyakran meglehetősen nehéz és kihívásokkal teli körülmények között kellett képviselnem. Büszke vagyok arra, hogy a személyre szabott tanácsaimmal sikeresen zártam le nem egy bonyolult jogi ügyletet.